Parasitter – Nej tak!

Tag en gratis test

Kender du til de sundhedsskadelige parasitter, som for mange er meget ubehagelige at tænke på.

I dag er der desværre ikke meget anderkendelse, at få, hvis du går til lægen med mistanke om parasitter, lægen er simpelthen ikke klædt på til det, de fleste aner ikke, hvilke symptomer en parasitinfektion skaber.

Det føre ofte til symptombehandling og gætteri om, hvad der kan være galt, hvilket kan resultere i, at tilstanden forværres,

Hvad er parasitter? Parasitter er snyltere, de lever af sin vært, altså dig, de bruger din energi, dine næringstoffer og skader dine celler. Parasitter er affaldsstoffer og storforbruger af dit immunforsvar, der bruger store mængder af energi på at holde dem i ave, denne energi, kunne du måske bruge til at komme ud af anden sygdom i kroppen, men så længe disse ubudne gæster terrorisere i kroppen, har immunforsvaret travlt med dem.

Symptomerne kan spænde i alt fra: du kan stort set ikke mærke noget til Feber, kronisk hoste, anæmi, mavesmerter, diarré, apati, fejlernæring, dårligt fungerende lever, lungelæsioner, føde- vareallergi, kløe ved endetarmsåbningen, mørke rande under øjnene, betændelsessygdomme (ledegigt, fibromyalgi), hævede/knudrede led, uforklarligt vægttab, svimmelhed, vedvarende akne, skæren tænder, manglende vækst (hos børn), gentagen hovedpine, lysfølsomhed, amøbisk leverbetændelse og skrumpelever.

Nogle mennesker har næsten ingen symptomer, nogle har diarré og mavesmerter, mens andre har alvorlig betændelse i tyktarmen med pus og blod i afføringen, stærke mavesmerter (især ved toiletbesøg), høj feber og svær sygdomsfølelse. Afføringen kan komme til at ligne ribsgelé på grund af blandingen af pus og blod. Andre oplever at leve med ekstrem oppustethed.

Parasitter kan komme ind i kroppen via munden, huden, øjnene eller fodsålerne, f.eks. hvis man går i kontamineret jord

fyldt med parasitter.

Parasitter findes altså i kød, brøndkarse, afføring, forurenet jord, grønsager og vand.

Forskningsresultater har bekræftet, at parasitter er et fællestræk for personer med AIDS, kronisk træthedssyndrom, candidiasis, fibromyalgi og mange andre sygdomme med relation til et svækket immunforsvar. Man kan være angrebet af parasitter i årevis uden egentlige symptomer på angrebet.

Man kan få eller blive smittet med parasitter på følgende måder

  • Fra husdyr
  • Ved at trykke en smittet person i hånden
  • Ved seksuel overførsel (parasitter overføres lettere end kønssygdom
  • Rå grønsager – en perfekt rugeplads for mikroskopiske parasitæg

Råt kød, specielt for lidt stegt svinekød, som er kendt for at indeholde bændelorm, rå fisk. 
Skadelig plakdannelse i tyktarmens væg ( er også en ideel rugeplads – varm, mørk, klam og toxsisk )
Insektbid

 

Næste hold starter d. 2 november 2023

Læs mere om parasit udrensningsforløbet

Her er din GRATIS test

Parasit infektionstest.pdf