MY MELLE NYGAARD

HOLISTISK ERNÆRINGSEKSPERT & KROPSCLAIRVOYANT

 

My Melle er holistisk ernæringsekspert og kropsclairvoyant med mange ars erfaring i at hjælpe mennesker fra syg til rask af alvorlige lidelser af en hver art, foredragsholder og forfatter til bogen

"Det sunde valg", som har inspireret flere 1000 mennesker landet over til en sundere livsstil.

Ligeledes er My Melles passion den direkte undervisning indenfor sin nieces brede paraply, det kunne være pa ungdomsskoler, hvor der undervises i krop og sind, eller i stor køkkener, som hun har en stor erfaring i, hvor hun underviser køkkenledere i sundere madlavning pa en nem made.

My Melle har selv overlevet 42 alvorlige bivirkninger 2013 efter en hpv-vaccineskade, som hun helbredte sig selv fra.

I dag efter at være blevet helt rask og dannet sig sin egen livserfaring, inspirerer hun mennesker rundt om i hele landet med sin autenticitet, livsglæde og ikke mindst store viden indenfor det holistiske liv, med krop, sind og and i fokus.

My Melle er oprindeligt fra København, Amager og blev født d. 23 november 1981. Hun har hele sit liv været sensitiv og har kunnet mærke energier, stemninger, entiteter, og hvad der ellers ikke lige ses med det blotte øje.

My Melle har haft en opvækst, hvor hun i en meget tidlig alder var nødt til at blive en lille voksen, hun har b.la. været igennem mobberi, svigt, og alkoholmisbrug.

My Melle helbredte sig selv første gang som 13 arig efter at have faet OCD i meget svær grad som 10 arig. Pa baggrund af den harde opvækst.

Udover at helbrede sig selv blev My Melles ældste søn, som 1,5 arig syg med astma og havde svære tarm‐problemer. My Melle helbredte sin søn, og han er som hende i dag fuldstændig rask.

Med alt, My Melle har været igennem i livet, blev det det liv, der alligevel gav hende styrken til at rejse sig igen, og tage kampen op imod det svigtende helbred.

"I dag er det gaven ved min egen lidelse, der gav mig det fulde billede af mennesket, og det har lagt grund for hele den made, jeg underviser pa, og den made, jeg hjælper mennesker til at blive raske. Jeg ved præcis, hvordan mine klienter har det der, hvor livet giver dem mest smerte fysisk og psykisk."

My Melle vil afspejle ting om menneskeheden, verden og universet, som menneskeheden opfatter som positive. Men hun vil ogsa afspejle ting om menneskeheden, verden og universet, som menneskeheden ikke ønsker at acceptere eje eller integrere.

Ved at se sandheden i øjnene og se virkeligheden i øjnene er de derefter gjort klar til at tage de mentale, følelsesmæssige og fysiske skridt mod en helbredelse skabt ud fra deres højere bevidsthed, som de har opnaet.

Med My Melle som kaptajn kommer du til at se verden, som den er, uden filter pa.

Nar alt dette er sagt, skal en person ønske at se sandheden. Sa en af de vigtigste ting, du kan gøre, er virkeligt at beslutte ærligt hvad dit egentlige motiv for at ga i gang med en livsstilsændring eller deltage pa et forløb er med, alt det indebærer af selvhjælp til krop, sind og and.

My Melles intension er at sætte folk fri, og tage ansvar for alt, hvad de er.

PODCAST MED ANABELLA RERUP FRA DET SPIRITUELLE KOMPAS

En dyb og personlig snak, hvor vi kom hele vejen rundt i den holistiske tilgang til sundhed.

"Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på kroppens sundhed. Anabella har inviteret My-Melle ind i studiet til en spændende samtale om kroppen, om sundhed, om tilgangen til helbredelse. Vi hører My-Melle fortæller sin sygdoms historie, om hvordan hun fik sin krop i stand igen efter en vaccine skade, der gjorde at hun ikke kunne anden end at sidde og savle. Hendes krop duede ikke mere. Men at studere og afprøve på egen krop, lærte hende at der var en vej ud. Det Sunde Valg er titlen på My-Melles bog, som er et stort værk med opskrifter, viden og lækker inspiration. I samtalen kommer vi omkring forskellige kropslige tilstande, sygdomme, kost og ikke mindst om hvorfor My-Melles klienter altid bliver raske igen".

Lyt med her 

Spotify ANABELLA.DK
My