Den ultimative forebyggelse og optimering sker her!

Undervejs i livet er der mange, der oplever, at kroppen bliver mere og mere træt, en af de største årsager til dette er, at kroppen bliver mere og mere belastet af giftstoffer, tungmetaller og oxidativt stress.

Menneskekroppen er, uanset hvor meget vi ønsker det, ikke i stand til, at detoxe alle disse fremmedlegemer, hvilket resulterer i ophobninger b.la. i leveren. Hvis leveren ikke virker optimalt, vil resten af kroppen heller ikke gøre det, og man vil med tiden opleve, at få det vi kalder "skavanker".

Med dette forløb skræddersyr vi en optimeringsplan frem mod opstart af leverskyl, så vi kan bremse den nedadgående spiral.

Leverskyl kan give dig en total forløsning af disse giftstoffer og galdesten, som ophober sig i leveren.

Når leveren bliver fri for disse giftige sten, vil du opleve en fornyet energi, og din krop vil igen være i stand til b.la. at rense dit blod.

Hvor tit tænker du på din lever?

Det er et af de mest komplekse organer, du har, med over 500 forskellige opgaver på en gang. Leveren laver over 1000 forskellige enzymer.

Leveren står for mange livsvigtige funktioner i kroppen. Blandt andet gør den det muligt for os at optage fedtopløselige vitaminer.

Uden nerveceller føler du ikke smerte i leveren. Det kan derfor være svært at mærke, hvis din lever ikke virker optimalt.

Både alkohol og fed mad er skadeligt for leveren og kan føre til både fedtlever, skrumpelever og type 2-diabetes.

Leveren påvirker også samtlige andre organer i kroppen, sådan at hvis leveren holder op med at virke, går hjernen i koma, nyrerne lukker ned, tarmene hæver op, hjertet pumper dårligere, lungerne ilter ikke blodet, og der kan ske muskelsvind og knogleskørhed.

Det er, intet under, at man ikke kan leve uden sin lever!

Den ydre beskyttelse er vigtig, men det er ikke det vigtigste: Det vigtigste ved leveren er, at den kan gendanne sig selv. Man kan skære halvdelen af leveren væk – hvis en patient eksempelvis har metastaser i leveren fra tyktarmskræft – vokser den bare ud igen!

Hver eneste sekund er leveren på arbejde. Så hvad sker der med resten af kroppen, når leveren er fyldt med giftstoffer / giftsten.

Vidste du, at når du har forhøjet levertal, er det, fordi leveren smuldrer, og der kommer bitte små stykker lever ud i blodet, det er derfor ikke retvisende kun at tjekke sine levertal, da der skal en hel del til, før leveren når dette stadie.

Der kan opleves disse advarselssignaler fra leveren

Røde øjne, nogle oplever gule øjne.

Kronisk hovedpine, her kan også være kvalme og spændt i nakken.

Hudkløe ( handler om bilirubin, der ikke bliver ordentligt processeret i din lever/galdeblære )

Træthed, ugidelighed og følelsen af svaghed, kan ikke rigtig komme i gang.

Oppustethed og vægtøgning

Afføring: hvidt kitfarvet afføring, afføring, der kommer ud i klumper,

Flydende afføring, der ligner havregrød, Lever og galdeblære.

Mentalt udbrændt.

Smerter i lænden.

Koncentrationsbesvær.

Fordøjelsesproblemer.

Vågner om natten mellem 01.00 - 03.00.

På billedet ser du resultatet efter et leverskyl

Blank 2000x2000