Børnesundhed er din fremtid

Flere og flere børn og unge oplever mistrivsel og står over for store udfordringer både fysisk og mentalt. Diagnoserne bliver flere, og mange frustrerede forældre kæmper med et system, der er langsomt til at reagere og har svært ved at finde bæredygtige løsninger.

Uanset hvad dit barn kæmper med, findes der altid en anden vej – en vej, der fokuserer på at identificere og behandle de bagvedliggende årsager.

Jeg har arbejdet med børn og voksne siden 2012 og vil gerne tilbyde dig en gratis forsamtale for at vurdere, om vi skal arbejde videre sammen.

Hvad er børnesundhed? Der er mange meninger om dette emne, så jeg vil gerne anvende min faglige ekspertise og holistiske tilgang til at belyse, hvor der er behov for forbedring i børnesundheden, og hvad der kan gøres ved det.

Børn i dag står over for store sundhedsmæssige udfordringer, hvilket var anderledes i "gamle dage", hvor børns immunforsvar havde meget mere aktivitet. Dengang var slik begrænset til fredage, hvis det overhovedet var tilladt, mens børn i dag ofte får mange kunstige stoffer, som kroppen ikke er i stand til at behandle som føde.

Disse uhensigtsmæssige kostvaner kan senere føre til ubalancer, især i lever og nyrer, men ofte kan vi løse problemet ved at ændre vaner og tilgange.

Lad os tage en snak og finde den bedste vej frem for dit barn og for din families sundhed.

Tidligere børneklienter har fejlet;

Forstoppelse, diarre, mavesmerter, andre fordøjelsesproblemer, astma, eksem, hovedpine, koncentrationsbesvær, uro, autisme, m.fl.

Konsultation

Online zoommøde eller fysisk

Tikøb - Nordsjælland

Mandag - Fredag Kl. 09.00 - 14.00

Book din tid her 60 59 33 11

 

377097840_1547871719354191_6161044573161311404_n
 
Klienthistorie


Mød William: En Inspirerende Rejse til Sundhed

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med William, en fantastisk ung mand, som kom til mig i min klinik med flere helbredsmæssige udfordringer. Da William startede, havde han problemer med søvn, poser under øjnene og tegn på, at hans nyre og lever var belastede. Han oplevede også mavetarm-problemer, ømhed og smerter i muskler og led, samt væskeophobning og en generel følelse af svaghed og træthed.

Efter en grundig evaluering, hvor jeg stillede mange spørgsmål og foretog en kropsscanning, lavede jeg en skræddersyet livsstilsændring til William.

Tre måneder senere modtog jeg disse billeder fra en glad William og hans mor. Forandringen var bemærkelsesværdig.

William er blevet en inspiration for mange. Hans vilje til at lave en radikal livsstilsændring viser, at hvis en ung fyr som ham kan gøre det, så kan du også!Book din tid, til dit barn lige her
William
Bare Organics-4
Hvem er jeg..

Jeg hedder My Melle og er holistisk ernæringsekspert. Jeg er mor til 3 drenge + en bonus.

En del af min rejse og passion opstod, da mit første barn blev meget syg, da han kun var 1 år gammel.

Det var en frygtelig frustrerende tid med mange tarer og følelsen af utilstrækkelighed.

Mit barn havde alvorlige problemer i hans fordøjelse og fik deraf, også diagnosen astma. Hver gang vi kom til læge, blev tingene meget forværret, og en dag efter endnu et forgæves besøg hos en anerkendt børnelæge stod det helt klart for mig.

Ville jeg have en forandring, måtte jeg selv skabe den, det gjorde, at min søn i dag er fuldstændig rask og har en krop, der er med ham og ikke imod ham.

Siden da er min passion for at hjælpe mennesker vokset stødt.

Undertiden uddannede jeg mig i ernæring ved Kostakadamiet Hover, tog eksamen i sygdomslære, anatomi og fysiologi. Samt energiterapeut og universal healer. 

I dag har jeg mere end 10 års erfaring med klienter og har en unik forståelse for, hvordan kroppen og kroppens organer arbejder. Ofte finder jeg "The missing key".

Jeg elsker at undervise forældre i, hvordan også de kan hjælpe deres barn eller måske dem selv.

Alle mennesker er forskellige, derfor er min erfaring, at det er vigtigt at få lagt en skræddersyet plan, som kun passer det enkeltes behov.

Vil du læse mere om min rejse, tryg her