BØRNESUNDHED ER DIN FREMTID

Flere og flere børn og unge mistrives og har store udfordringer i deres krop og sind.

Diagnoserne bliver flere og flere, alt imens mange frustrerede forældre kæmper med et langsomt system, der har svært ved at gribe disse børn, og finde en bæredygtig løsning.

Uanset hvad dit barn kæmper med, er der altid en anden vej, at gå, en vej med fokus på årsagen og fokus på behandling af årsagen.

Jeg har arbejdet med børn, og voksne siden 2012 og vil rigtig gerne tilbyde dig en gratis forsamtale, hvor du kan mærke efter om vi skal gå videre sammen.


 

Tidligere børneklienter har haft følgende:

Forstoppelse

Diarré

Mavesmerter

Andre fordøjelsesproblemer

Astma

Eksem

Hovedpine

Koncentrationsbesvær

Uro

OCD

Autisme

M.fl.

5

HVEM ER JEG

Jeg hedder My Melle og er holistisk livs- & kostvejleder. Jeg er mor til 3 drenge + en bonus.

En del af min rejse og passion opstod, da mit første barn blev meget syg, da han kun var 1 år gammel.

Det var en frygtelig frustrerende tid med mange tårer og følelsen af utilstrækkelighed.

Mit barn havde alvorlige problemer i hans fordøjelse og fik deraf, også diagnosen astma. Hver gang vi kom til læge, blev tingene meget forværret, og en dag efter endnu et forgæves besøg hos en anerkendt børnelæge stod det helt klart for mig.

Ville jeg have en forandring, måtte jeg selv skabe den, det gjorde, at min søn i dag er fuldstændig rask og har en krop, der er med ham og ikke imod ham.

Siden da er min passion for at hjælpe mennesker vokset stødt.

Undertiden uddannede jeg mig i ernæring ved Kostakadamiet Hover, tog eksamen i sygdomslære, anatomi og fysiologi.

I dag har jeg mere end 10 års erfaring med klienter og har en unik forståelse for, hvordan kroppen og kroppens organer arbejder. Ofte finder jeg "The missing key".

Jeg er healer og har et stærkt klarsyn.

Jeg elsker at undervise forældre i, hvordan også de kan hjælpe deres barn eller måske dem selv.

Alle mennesker er forskellige, derfor er min erfaring, at det er vigtigt at få lagt en skræddersyet plan, som kun passer det enkeltes behov.

Vil du læse mere om min rejse, tryg her


My Melle

VÆRSGO HER ER DET SPÆNDENDE

WEBINAR

BØRNESUNDHEDLÆS MERE OM WEBINARET BØRNESUNDHED HER

Hvad er børnesundhed? Det er der rigtig mange meninger om, derfor vil jeg rigtig gerne med mine faglige øjne og holistiske sind gå ind og belyse de steder, hvor børnesundheden halter gevaldigt og hvad der gøres ved det.
Børn er i dag virkelig udfordret på deres sundhed. Det var noget helt andet i "gamle" dage, hvor børns immunforsvar havde meget mere "travlt".

Dengang hed det også kun fredags slik og ikke hverdags slik, hvis der er overhovedet, var noget slik.
I dag bliver børn fodret med så mange kunstige ting, som kroppen overhovedet ikke er i stand til at indtage som fødevarer.
Dette kan senere i livet skabe store ubalancer, særligt i lever og nyrer, og det er der i virkeligheden ingen grund til, ofte skal vi blot ind og ændre nogle vaner og måske tankegange.

Under dette webinar vil jeg gennemgå forskellige emner indenfor børnesundhed, så du kan blive mere bevidst om, hvad status er hos dit barn, og måske, skabe små, men vigtige, ændringer.

Udover min egen sundhed er mine børns psykiske og fysiske sundhed det allervigtigste for mig, det er den bedste investering, jeg kan give mine børn og ikke mindst kærlighed at gøre mit bedste for, at de vokser op med en sund og stærk krop og balanceret sind.
Jeg håber at se dig på dette spændende webinar, vores børn er vores fremtid og den tid, du investere nu, vil komme 1.000.000 gange tilbage til dig.

Du tilmelder dig lige her i Facebook‐begivenheden.
Webinaret foregår på zoom, så sikre dig, at du er oprettet, og kom til tiden, vi starter præcis.

De, der er med LIVE, kan stille spørgsmål ind til deres børns sundhed og få svar.

Lys & kærlighed
My Melle
Holistisk livs- & kostvejleder
2