BØRNESUNDHED ER DIN FREMTID

Flere og flere børn og unge mistrives og har store udfordringer i deres krop og sind.

Diagnoserne bliver flere og flere, alt imens mange frustrerede forældre kæmper med et langsomt system, der har svært ved at gribe disse børn, og finde en bæredygtig løsning.

Uanset hvad dit barn kæmper med, er der altid en anden vej, at gå, en vej med fokus pa årsagen og fokus pa behandling af årsagen.

Jeg har arbejdet med børn, og voksne siden 2012 og vil rigtig gerne tilbyde dig en gratis forsamtale, hvor du kan mærke efter om vi skal gå videre sammen.

Hvad er børnesundhed?

Det er der rigtig mange meninger om, derfor vil jeg rigtig gerne med mine faglige øjne og holistiske sind gå ind og belyse de steder, hvor børnesundheden halter gevaldigt og hvad der kan gøres ved det.


Børn er i dag virkelig udfordret på deres sundhed. Det var noget helt andet i "gamle" dage, hvor børns immunforsvar havde meget mere "travlt".

Dengang hed det også kun fredags slik og ikke hverdags slik, hvis der er overhovedet, var noget slik.

I dag bliver børn fodret med så mange kunstige ting, som kroppen ikke er i stand til at indtage som føde.


Dette kan senere i livet skabe store ubalancer, særligt i lever og nyrer, og det er der i virkeligheden ingen grund til, ofte skal vi blot ind og ændre nogle vaner og måske tankegange.

Tidligere børneklienter har fejlet;

Forstoppelse, diarre, mavesmerter, andre fordøjelsesproblemer, astma, eksem, hovedpine, koncentrationsbesvær, uro, autisme, m.fl.

Konsultation

Online zoommøde eller fysisk

Tikøb - Nordsjælland

Mandag - Fredag Kl. 09.00 - 14.00

Book din tid her 60 59 33 11

 

377097840_1547871719354191_6161044573161311404_n
 
Klienthistorie


Mød verdens sejeste William! Ham har jeg været sa heldig at få lov at arbejde med.

Da William kom til mig i min klinik, havde han søvnbesvær, poser under øjnene og generelt tegn på, at nyre/lever var meget påvirket, mavetarm‐problemer, ømhed og smerter i muskler og led, væske i kroppen og en generel følelse af svaghed og træthed.

Ud fra en grundig evaluering, mange spørgsmål og kropsscanning, lavede jeg en skræddersyet livsstilsændring til William.

3 måneder senere, modtog jeg disse billeder fra en meget glad William og mor.

William er en kæmpe inspiration for andre, hvis en ung fyr som ham kan lave en radikal livsstilsændring, sa kan du også!


Book din tid, til dit barn lige her
William
Bare Organics-4
Hvem er jeg..

Jeg hedder My Melle og er holistisk ernæringsekspert. Jeg er mor til 3 drenge + en bonus.

En del af min rejse og passion opstod, da mit første barn blev meget syg, da han kun var 1 år gammel.

Det var en frygtelig frustrerende tid med mange tarer og følelsen af utilstrækkelighed.

Mit barn havde alvorlige problemer i hans fordøjelse og fik deraf, også diagnosen astma. Hver gang vi kom til læge, blev tingene meget forværret, og en dag efter endnu et forgæves besøg hos en anerkendt børnelæge stod det helt klart for mig.

Ville jeg have en forandring, måtte jeg selv skabe den, det gjorde, at min søn i dag er fuldstændig rask og har en krop, der er med ham og ikke imod ham.

Siden da er min passion for at hjælpe mennesker vokset stødt.

Undertiden uddannede jeg mig i ernæring ved Kostakadamiet Hover, tog eksamen i sygdomslære, anatomi og fysiologi. Samt energiterapeut og universal healer. 

I dag har jeg mere end 10 års erfaring med klienter og har en unik forståelse for, hvordan kroppen og kroppens organer arbejder. Ofte finder jeg "The missing key".

Jeg elsker at undervise forældre i, hvordan også de kan hjælpe deres barn eller måske dem selv.

Alle mennesker er forskellige, derfor er min erfaring, at det er vigtigt at få lagt en skræddersyet plan, som kun passer det enkeltes behov.

Vil du læse mere om min rejse, tryg her