Talks

𝐻𝑒𝑟 𝑓𝑖𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑑𝑢 𝐿𝐼𝑉𝐸´𝑠 & 𝑡𝑎𝑙𝑘𝑠

 

 

WEBINAR BØRNESUNDHED d. 30 MAJ 2023
Så er det børnenes tur.
Hvad er børnesundhed? Det er der rigtig mange meninger om, derfor vil jeg rigtig gerne med mine faglige øjne og holistiske sind gå ind og belyse de steder, hvor børnesundheden halter gevaldigt og hvad der gøres ved det.
Børn er i dag virkelig udfordret på deres sundhed. Det var noget helt andet i "gamle" dage, hvor børns immunforsvar havde meget mere "travlt".
Dengang hed det også kun fredags slik og ikke hverdags slik, hvis der er overhovedet, var noget slik.
I dag bliver børn fodret med så mange kunstige ting, som kroppen overhovedet ikke er i stand til at indtage som fødevarer.
Dette kan senere i livet skabe store ubalancer, særligt i lever og nyrer, og det er der i virkeligheden ingen grund til, ofte skal vi blot ind og ændre nogle vaner og måske tankegange.
Under dette webinar vil jeg gennemgå forskellige emner indenfor børnesundhed, så du kan blive mere bevidst om, hvad status er hos dit barn, og måske, skabe små, men vigtige, ændringer.
Udover min egen sundhed er mine børns psykiske og fysiske sundhed det allervigtigste for mig, det er den bedste investering, jeg kan give mine børn og ikke mindst kærlighed at gøre mit bedste for, at de vokser op med en sund og stærk krop og balanceret sind.
Børnene er vores fremtid!

LIVE d. 14 marts 2023
Vi kom vidt og bredt på aftenens LIVE, vi talte f.eks. Om emner som forhøjet kolesterol, og hvad det egentlig er, der sker i kroppen.
Og kan kolesterolmedicin virkelig skade dig mere, end det gavner.
Hvad er det der med vægttab og generel optimering, hvilke tilskud er gode at tage som basis tilskud.
Ja, flere emner kom vi i gennem, og det var en ren fornøjelse at hilse på alle, der var med.
LIVE d. 27 marts 2023
Skøn LIVE igen om alverdens fede emner indenfor holistisk sundhed.
Har du brug for en kortlægning over, din kropsstatus, så kontakt mig for en uforpligtende samtale.
LIVE d. 29 marts 2023
Igen tager vi fat om vigtige emner indenfor den holistiske sundhed, hvor intet kan stå alene.

Clairvoyant Elisabeth Fossheim

 

Vi skal høre om det spirituelle og Elisabeth´s arbejde som clairvoyant rådgiver, spirituelt medie og healer. Især chakrahealing har fanget Elisabeth´s interesse, på grund af dennes tydelige store og umiddelbare effekt på klienterne igennem 12 år.

Find Elisabeth´s chakra univers her Find Elisabeth her

Katja Maria Grønne - kejserinder

Katja har lavet et hav af ting inden for den holistiske verden. Men det vi skal høre om her, er at mange kvinder kan have en sorg i forbindelse med deres kejsersnit. Dem kalder Katja for "Kejserinder". 

Find Katja Maria her

Petri Naviva Phoeniqa - numerologi

Numerologi version 2,0. I dette interview taler vi om numerologi og hvad det er for en størrelse, og om vigtigheden af undernumeroskoper, når du vælger at få et nyt navn. Velkommen til en snak om tallenes magi.

Find Petri her
Hjalmer Mattphew Sommer - Troldmand

En Talk med Troldmanden, som her fortæller om sin rejse, med mørket som kompagnon. Hjalmer er kendt for at tæmme dæmoner og klæbeånder, der ellers kan suge sig fast på mennesket år efter år. 

Find Hjalmer her
Johannes Brormand & Izzah Kamilah fortæller her om det sunde parforhold.

Johannes og Izzah Kamillah er et tantrisk, spirituelt par, som tror på det sunde, monogame parforhold og en sameksistens hvor det dybe nærvær, den gode og konstruktive kommunikation indbyrdes og den daglige intime praksis, er forudsætningen for det sunde parforhold.

EKSTRA: Øvelse Dronningens vagtmester. Se næste video.

Find Johannes & Izzah her

Johannes Brormand & Izzah Kamilah

Øvelse: Dronningens vagtmester

Find Det sunde parforhold her

Spændende snak med sygeplejerske colonhydroterapeut  Maiken Andersen, om hvor vigtigt det er at holde sin tarm ren. 

Find Maiken Andersen her

Poul Erik rudbæk Nielsen deler her sine erfaringer med den nøgne krop

Og det han oplever, som en mulig årsag til det svære forhold, vi er nogen, der har til vores egne kroppe. Hør om hvordan du kan blive mere kendt med din krop, så det bliver nemmere at acceptere, sådan som du ser ud.
Find "Den bare sandhed her"