Har baby ondt i maven?

Er der en årsag til at det lille barn har ondt i maven? Ja der er altid en årsag til enhver lidelse eller ubalance, intet sker uden grund. Som 3. gangs mor har jeg fået en god erfaring i forhold til hvad der sker med de små spædbørnsmaver, og udover det, er det et emne der i dén grad, har vækket min interesse igennem årene.

Når den lille guldklump har ondt i maven, bryder verden nærmest sammen, og man vil gøre alt for at hjælpe sit lille vidunder. Årsagerne til ondt i maven kan være mange, men der er én ting jeg oplever tit og ofte hjælper mod ondt i maven, og det er hvis den ammende mor, kigger på det hun spiser. Der kan nemlig være ting, det lille barn reagere meget stærkt på.


Derfor har jeg samlet en NO GO fødevare liste.Der kan naturligvis være andre ting end at årsagen skyldes mor´s kost, men prøv alligevel at se, om det ændrer noget for baby´s lille mave. Det gjorde det i den grad hos mig, alle 3 gange og for mange andre mødre jeg igennem årerne har talt med.

 

“Så snart jeg holdte mig fra NO GO listen af fødevarer, stoppede min baby´s maveproblemer, og søvnen blev meget bedre.”


NO GO listen

Ja, så tager vi lige listen. Det er ikke så galt, og alligevel er der da en del at tage hensyn til.


Alt hvad du spiser og drikker, bliver din baby en del af

Kål, broccoli, blomkål, løg, spinat, druer, jordbær, citrusfrugter, nødder, chokolade, kaffe, bønner, kikærter, vindruer, tørret frugt -særligt rosiner, cola, rødvin, meget krydret mad, store fisk /mørke fisk / rov fisk.

Bemærk rosiner, jeg har taget flere veninder i at spise rosiner om morgenen på deres havregryn. Rosiner laver en masse ballade i baby´s mave, og efter de er stoppet med at spise dem, har det hjulpet enormt meget på de små babymaver.

Det har været meget interessant at følge. For flere steder på nettet kan man læse at denne liste blot er en myte.

Det vil jeg på alle måder tale imod. For jeg har igennem 3 børn lært, at listen kan have en stor indflydelse.Gode råd gives


 Når du ammer: Tag da ekstra vitaminer, mineraler ( særligt calcium og magnesium ) f.eks. Omni multi-mineral tabletter, som indeholder methyleret B12.

Flydende kvalitetsbevidst Omega 3. Jeg forhandler Omega 3, og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar.

Drik rigelige mængder af vand, du skal virkelig sørge for at drikke nok, så din mor krop ikke bliver dehydreret. Faktisk er den almindelige tørst et tegn på, at man allerede er dehydreret, så hvis du går og er lidt tørstig hele tiden, så tag det seriøst. Vand er essentielt, for at opretholde energi i kroppen, udrensning og et generelt godt flow. Denne tid kræves der rigtig meget af dig og din krop, så pas godt på dig selv.

Hvis du kan undvære kaffe, så gør det endelig. Men jeg ved det er svært og jeg har heller ikke kunne holde det helt væk selv. Livet med en baby kræver så meget ekstra energi, som de fleste mødre ikke just føler de har, med de vågne nætter og konstante afbrydelser når der skal hviles lidt. Nogen gange kan dagene ende i en tilstand af at føle sig som en ægte Mombie.

Kaffe kan virkelig give dit barn et dårligt søvnmønster, og med dét kan det hæmme udvikling af hjernen. Når du drikker koffein, gør dit barn det også, og igen må jeg bare sige, at selvom videnskaben siger man må drikke max 3 kopper kaffe ved amning, siger min erfaring mig at 1 kop kaffe 1,5 time inden amning, vil være det mest optimale, hvis du som jeg ikke kan undvære den ene kop kaffe om morgenen, for at starte batterierne op.
Til slut nyd, nyd, nyd din tid.


Den er alt for hurtigt overstået.

Mor knus fra My & Mateo :)