Saltlamper for det gode helbred til børn & voksne

himalaya

Søvn er vigtigt og essentielt for den sunde krop og den mentale tilstand, ikke kun for voksne, men i den grad også for børn. Herhjemme har jeg valgt en Himalayasaltlampe som godnatlys, denne lampe er gudesmuk, og jeg oplever at mine børn kan ligge og blive helt meditative når de slapper af og kigger ind i den. Denne har jeg valgt, for det rolige lys og dens sundhedsfremmende egenskaber.

 

“Jeg husker altid at slukke godnatlyset inden kl. 21.30 når mine børn sover, efter 21.30 er det nemlig vigtigt at der er helt mørkt, så hjernen kan udvikle den rette mængde af melatonin fra pinealkirtlen - kroppen har brug for at restituere og udrense.”

Hvorfor jeg har valgt lige denne type godnatlampe, kan du læse om her.


Hvad gør de så for os disse kære saltlamper? Først og fremmest er det ikke hvilken som helst salt de er lavet af, de er lavet af en af de sundeste salttyper vi har i verden, nemlig Himalayasalt, min yndlingssalt af dem alle, og mit absolutte favorit salt i køkkenet.


Den smukke lampe skaber et sundt og godt indeklima, saltet vil med tiden fordampe, og herfra udsende negative ioner til luften i hjemmet, disse bidrager til at modvirke de negative virkninger fra vores ellers højtteknologiske livsstil. Du kan placere flere lamper rundt omkring i dit hjem ikke for at ændre indeklimaet. Lamperne er gode til at give ro i sindet, deres glødende farve minder om en smuk solnedgang, og du kan med den rette meditationsmusik sammensat ord komme helt ned i dit sind, hvis du har været stresset, blot ved at sidde og kigge ind i lampen.


Saltlamper kan hjælpe dit blodtryk, din søvn, det kan booste dit serotoninniveau, reducere astma symptomer, øge din energi, reducere stress, forbedre vejrtrækningen samt forbedre humøret.

Vidste du at Himalayasalt er den reneste og mest næringsrige salt vi har her på jorden, den indeholder faktisk 84 af de 118 livsvigtige mineraler vi skal bruge hver dag.


Himalayasalt indeholder alle de elementer vi har i vores krop, og har en historie som går 250 millioner år tilbage. Ægte Himalayasalt er helt rent, da det hentes op fra 500 meters dybde under jordens overflade, her kan menneskes forurening ikke nå ned, gudskelov, for vi har brug for det, og hvis du bruger det i din mad vil du få udbytte af disse enestående egenskaber Himalayasalt også beriger, f.eks. som at fjerne toxiner og affaldsstoffer fra kroppen.


Ligeledes er det et fantastisk middel til at støtte og styrke din syre-base balance, dit stofskifte og din fordøjelse.


Så alt i alt siger vi godnat med Himalaya saltlampen, som jeg slukker ved. 21.30 tiden når alle sover.