Krystalsten hjælper mine sensitive børn

shutterstock_590459258

Elsker du også krystalsten?

Hvis du også er draget af disse helt fantastiske og smukke sten, så kan du være helt sikker på at de små poder også er det.

Men hvad er det med de her sten, og hvorfor er vi draget af dem?I dag bruger man krystaller i den teknologiske verden.

“Krystaller er fyldt med energi, og de kan hjælpe dig med healing, udrensning og lindring - hver sten har sit helt eget budskab og område.”

Min ældste søn Thorr, blev desværre vaccineskadet da han var 0 år. Hans rejse ud af skaden førte os videre, og det blev en del af rejsen for hele vores familie ind i den holistiske verden, hvor vi fandt lindring og helbredelse. Der hvor jeg særligt bruger krystaller, er i forhold til Thorr. Han kan stadig godt være plaget af en del uro, og har nogle gange brug for at det kommer ud i lyde, hvis han bliver stresset. Så f.eks. i skolen, hvis han oplever en svær periode, har han altid en lommesten med sig, denne sten kan han sidde med i timerne, og han føler og oplever en forskel i sit indre og i sin uro. Han får støtte af den energi der er i stenen.

Jeg har løbende købt sten til Thorr, ja siden han var helt lille har jeg ladet min intuition føre mig hen til de sten, jeg mærkede han kunne have brug for.

Her ved natbordet hos Mads ligger der altid sten, og de kommer ind og ud af vores liv året rundt. Mads elsker at give en sten videre, og så længe vi er så heldige at kunne købe dem til kun 5 kr. på vores Rudolf Steiner skole, så er det bare så fint, at han selv styrer det.

Jeg synes prisen kan være skruet en anelse højt op i nogle butikker, sten vi giver 5 kr. for, koster nemt 35 kr. andre steder. Så hvis du skal ud og investere i et par sten, så kig dig godt om efter en rimelig pris, for man bliver bidt af det.


Skal man rense sine krystalsten og hvor ofte?


Ja, det er en super god idé at rense sine krystaller. Du bør rense dem jævnligt, de fleste når tidsmæssigt ikke at rense deres krystaller så ofte som det bør gøres. For det bør gøres hver gang du har brugt dem på kroppen. Forestil dig at der er en dagsenergi i krystallen, og derefter skal den renses og lades med positiv energi igen.

Desværre er det ikke altid man når det. Derfor vælger jeg altid i forbindelse med en hus rengøring at vaske mine krystaller i koldt vand, og evt. lade dem ligge natten over.

Det er rigtig godt at få som vane, at ligge dem i vinduekarmen til hver fuldmåne for virkelig at få dem renset. Månens energi er meget høj og effektiv dagen før fuldmåne, på fuldmånen, og dagen efter fuldmånen.


Det er rigtig godt at få som vane, at ligge dem i vindueskarmen til hver fuldmåne for virkelig at få dem renset. Månens energi er meget høj og effektiv dagen før fuldmåne, på fuldmånen, og dagen efter fuldmånen.


Dagen efter jeg har haft mine sten liggende i fuldmånen, ligger jeg dem så i sollyset, og hvis det er rigtig godt vejr ligger jeg dem ud på terrassen hele dagen.

Se det som en rensning som månen laver og en opladning som solen giver.

Så burde dine sten holde sig energifyldte en tid.Vi samler også sten i naturen, og dem skal man heller ikke underkende energien i. De er også helt magiske, især flintesten, som jeg altid har været enormt tiltrukket af.


Desværre visner de lidt i udtryk i forhold til de smukke krystalsten.
Hvis du finder interesse i krystaller, synes jeg det har været alletiders at kunne læse om dem sammen med mine drenge. Derfor vil jeg anbefale dig denne bog, og her vil du også opdage at der er særlige sten der passer til én via ens stjernetegn, eller hvis du har en lidelse kan der være særlige sten, som går ind og støtter dig positivt til bedring.