Jeg stiller ind på mine klienters holistiske selvhelbredelse

Farvel til 40 års oppustethed

på 14 dage

Min klient Jette kom til mig, da hun i gennem 40 år havde lidt af ekstrem oppustethed, det var så slemt, at selv vand gav hende en følelse af at være gravid i 9 md.

Efter kun 14 dage på behandlingsplanen oplevede Jette at få sin flade mave igen. Lyt med her, når Jette her deler sin rejse med os.

Jette+podcast_out

1-kopi

FØR

1-kopi 2

PODCAST MED MY MELLE NYGAARD & ANABELLA RERUP FRA DET SPIRITUELLE KOMPAS

En dyb og personlig snak, hvor vi kom hele vejen rundt i den holistiske tilgang til sundhed.

"Det Spirituelle Kompas stiller skarpt på kroppens sundhed. Anabella har inviteret My-Melle ind i studiet til en spændende samtale om kroppen, om sundhed, om tilgangen til helbredelse. Vi hører My-Melle fortæller sin sygdoms historie, om hvordan hun fik sin krop i stand igen efter en vaccine skade, der gjorde at hun ikke kunne anden end at sidde og savle. Hendes krop duede ikke mere. Men at studere og afprøve på egen krop, lærte hende at der var en vej ud. Det Sunde Valg er titlen på My-Melles bog, som er et stort værk med opskrifter, viden og lækker inspiration. I samtalen kommer vi omkring forskellige kropslige tilstande, sygdomme, kost og ikke mindst om hvorfor My-Melles klienter altid bliver raske igen".

Lyt med her 

Spotify Anabella.dk
My